Derfor skal dit barn have et boldbassin

Boldbassin

At lege i et boldbassin er en utrolig sjov aktivitet for ethvert barn. Barnet kan udfolde sig i de mange bolde, kaste rundt med dem, gribe dem og bare ligge og slappe af i bassinet. Boldbassin er ligeledes blevet utrolig populære hos mange børnefamilier gennem tiden, og der findes nærmest ikke nogle børnefamilier som ikke har, eller ikke har haft, et boldbassin til deres børn. Der er mange timers leg at hente med et boldbassin. 

Hos Little Happy har vi et stort udvalg af boldbassin i forskellige farver, former og designs, så der vil med garanti være et boldbassin til enhver smag, og som passer ind i enhver stilart. Og hvor præcist kan du så finde disse fantastiske boldbassin til dit barn? Jo det kan du ved at klikke på linket her: https://littlehappy.dk/boldbassin. 

Boldbassin styrker barnets motorik og sanser

Når barnet leger i sit boldbassin bliver barnets motorik og sanser stimuleret. Når barnet endnu er lille, og måske kun lige har lært at sidde op, kan et boldbassin hjælpe barnet til at få balance ved at læne sig op af bold bassinets kanter, og samtidig føle sig omfavnet af de mange bolde, hvilket giver barnet en ro i kroppen. Boldbassinet styrker også motorikken og sanserne når barnet svømmer rundt blandt boldene, og når barnet først skal til at begynde at rejse sig op, kan det være rart for barnet at rejse sig op af de bløde kanter, og samtidig give en tryghed for både forældre og barn, at hvis barnet falder ned igen, lander det blødt i de mange bløde bolde.

Hvordan bruges boldbassin til forskellige aldre?

Når barnet endnu er meget lille og hverken kan sidde op eller lignende endnu, er et boldbassin godt til at lade barnet ligge i og få bevæget kroppen. Barnet kan mærke sig selv og sine kropsbevægelser, hvilket kan give barnet mere kontrol over sine kropsdele, og virkelig lære dem at kende. Når barnet bliver lidt ældre og vil begynde at rejse sig op af ting, er et boldbassin fantastisk at benytte sig af, grundet de bløde kanter og bolde som barnet kan støtte sig op af, og lande i. Når barnet først begynder at få stor interesse for at gribe og kaste med ting, er et boldbassin også fantastisk at bruge, da barnet hermed kan gribe fast i de mange bolde og kaste rundt med, og måske prøve at sigte efter at ramme ned i bassinet.