Tag på grupperejse!

Du har en stor udvidet familie, en tæt vennegruppe, arbejdsplads eller rigt foreningsliv – I skal da tage på en grupperejse!

Grupperejsen kan være både en studietur, en træningstur, en firmatur eller ren afslapning i dejlige omgivelser med familie eller venner – det kommer an på jeres personlige behov. Der er et utal af destinationsmulighed og muligheder for forskellige rejseformer, som I kan blive klogere på og bestemme jer for sammen.

Hvor skal turen gå hen?

Skal du på teambuilding med dit firma på et sportsresort, eller måske på all-inclusive ferie med svigerfamilien – i anledning af at svigermor har flottet sig og gir’. Der er helt sikkert en destination, der kan passe jer uanset hvad, turen bringer.

Der er penge at spare i antal, og det er derfor, at I skal gå sammen og bestil grupperejser. Her kan I ikke kun spare penge på flybilletter og overnatning, men også forudbestilte seværdigheder og guidede ture, som er interesseret i et stort flersalg og bredere generel omtale.

Flere hoteller og hostels har rabatter, som kan træde i kraft ved grupperejser, herunder specielt firmature eller studieture, som de er vant til at ligge hus til. Her er måske også nogle gode faciliteter, som I kan benytte jer af undervejs på rejsen.

Rejs med et godt selskab

Det er altid en god idé at rejse med et godt selskab, som kan hjælpe dig med at booke ting på forhånd og sørge for de bedste priser på grupperejsen. På den måde står du heller ikke alene med ansvaret, hvis der er nogle planer, som falder igennem, men har altid en bagmand i ryggen, som hjælper dig. Rejseselskabet kan også hjælpe dig med at få kontakt til nogen lokale guides, som kan tage med dig på guidede ture og sørge for, at der er gode rammer omkring jeres grupperejser.