Det bedste sted til en herretur

Er det ved at være på tide, at få arrangeret en rigtig herretur med gutterne, men er I, i tvivl om, hvor turen skal gå hen? Så synes vi I skal overveje Jammerbugten. Jammerbugten har nemlig enormt meget at byde på, og er på mange måder det perfekte sted, til en rigtig herretur med vennerne.

Slap af og hyg jer i et sommerhus i Nordjylland

Jammerbugten i Nordjylland er fyldt med lækre sommerhuse. Faktisk er det på mange måder det, som området er allermest kendt for. Et sommerhus er et oplagt sted at vælge til herreturen. Her kan I nemlig rigtig få hygget sammen og nyde de mange faciliteter der er, både i selve sommerhuset, men også i lokalområdet. I kan fx vælge et sommerhus med pool eller vildmarksbad og nyde en kold øl i godt selskab, mens I snakker om gamle dage.

Lækre sandstrande og flotte klitter

Noget af det, som Jammerbugten er mest kendt for, er de mange lækre sandstrande. Særligt Blokhus er et yndet sted, når der skal slappes af ved stranden og bades. Pak bilen, tag kølertasken med og fyld den op med øl og andet godt, og tag så ud til stranden i Blokhus og nyd dagen med vennerne. Bedre herretur fås ikke.

Fisketur med gutterne

Jammerbugten er dog kendt for mere end bare sommerhuse og badestrande. Jammerbugten er nemlig også fyldt med masser af gode fiskespots. Der findes op til flere ”put and take”-søer, men der er også rig mulighed for at fiske i både fjord og hav. Tag fx et smut forbi Nedre Ryå, som er en kombination af en fiskepark og åbent vand. Her kan I købe et dagskort og fiske alt det I vil – der kræver ikke gyldigt fisketegn.

Det kan være en god idé, at holde øje med den lokale avis, fx Jammerbugtposten, for at se, hvilke arrangementer og events, der er i den kommende tid.