Fordelen ved at lease

Har du brug for en ny bil, men orker du ikke alle de ting der ofte følger med, når du får den nye bil? Køber du en ny bil, kommer du næppe uden om ekstra omkostninger, det samme gælder et banklån, men med leasing af audi kan du faktisk vinke farvel til alle de irriterende ekstraudgifter. 

 

Overvejer du at lease, er der flere ting du bør gøre op med dig selv, inden du vælger at skrive under på leasingkontrakten. Du bør for eksempel overveje din økonomi, og om det overhovedet kan svare sig at lease. Du skal også gerne have en plan over, hvor langt du har planer om at køre i bilen – og sidst men ikke mindst have nogle krav til, hvad det er den nye bil skal kunne. 

 

Der findes forskellige måder, som du kan lease på. Finder du ud af at det for dig kan svare sig at privatlease en Audi, kan du eksempelvis vælge en periode på 3 år. Efter de 3 år, kan du skifte bilen ud med en nyere model. Du skal altså ikke selv stå med alle bekymringerne, når det handler om at komme af med bilen igen. Du skal såmænd bare aflevere bilen tilbage til det sted, hvor du har leaset den. 

 

Her er fordelene ved at lease

  • Du kan vinke farvel til de renter og gebyrer, der er ved at købe en bil
  • Du har fuld overblik over de månedlige udgifter til bilen
  • Værditabet skal du ikke bekymre dig over, det er finansieringsselskabet der påtager sig den opgave