Opskriften på den bedste aften for gutterne

Der findes næsten ikke noget bedre, end en rigtig god aften med dine bedste venner. Hvis du er så heldig at have en gruppe venner, der mødes en gang imellem til rigtig mande-hygge, så er denne aften lige noget for jer.

 

Du får nemlig her en opskrift på den fedeste aften sammen med dine venner, som ikke kræver det store af dig. Vi kan nemlig hurtigt blive enige om, at der skal noget særligt til, når vennerne endelig samles til en god aften, og det kræver lidt planlægning – men ikke meget.

 

Start med en middag I sent vil glemme

 

Aftenen starter ved middagsbordet, hvor der serveres noget helt særligt, som dine venner med sikkerhed sent vil glemme. Du skal servere udsøgt A5 Wagyu kød. A5 Wagyu er en helt særlig delikatesse, som du måske har hørt om før. Kødet består fra Japan, og har den bedst mulige fedtmarmorering og smag. Du finder ikke bedre kød, end wagyu A5. Du kan enten selv tilberede det og servere det for dine venner, eller I kan hygge jer med, at tilberede det sammen. I vil opleve, at kødet smelter på tungen. Det er en fremragende start til en aften i mandens ånd!

 

Du kan få leveret wagyu kød lige til din dør, så det behøver heller ikke at være svært at skaffe.

 

Lav et bål i haven

 

Efter middagen er det tid til at samles om et fælles projekt. Det er virkelig hyggeligt at sidde om et bål i haven, men det kræver, at dine venner hjælper. Brug aftentimerne efter den udsøgte middag på at gå og samle lidt træ, kviste og grene i naturen. Sørg for at have et par kolde øl klar, til når flammerne kaster gløder i luften.

Hav en rigtig god aften!