Få leveret flisesand lige til døren

Leder du efter den helt rette størrelse sand til underlag på dine udendørsarealer? Så kan du med fordel vælge at få det leveret lige til døren, så ikke du selv skal slæbe rundt på mange kilo i utallige sække. Flisesand, afrettersand eller afrettergrus er fintkornet og anvendes til flere formål. Eksempelvis når du skal have et godt og stabilt underlag under dine fliser. Det er også den fine grus der er med til at lede eventuelt regnvand væk fra arealerne, så ikke der lynhurtigt bliver oversvømmet ovenpå din belægning. Du kan finde din kommende levering af flisesand lige her, til dit næste udendørs projekt.

Find den bedste pris på flisesand i dag

Det er ikke altid lige nemt at skulle finde frem til de rette produkter på det kommer til haven, men når først du er kommet frem til at du skal bruge flisesand og ligeledes hvilken mængde du skal bruge, så vil du selvfølgelig også gerne finde den bedste pris. Du kan sammenligne priser fra forskellige virksomheder først og fremmestl der leverer flisesand lige til døren. Her skal du både kigge på kiloprisen, men du skal også kigge på den pris der tages for at din bestilling bliver leveret. Derudover kan du vælge at tage større mængder ad gangen, for jo mere du bestiller, jo flere penge er der som oftest at spare per kilo.

Her kan du anvende flisesandet

Alle de steder hvor du har brug for et naturligt dræn, kan du med fordel anvende flisesand. Det er sammenlignet med fugesand en smule grovere i kornene, men kan også anvendes efter belægninger mellem flisefugerne på samme måde som du ville anvende fugesand. Det kan eksempelvis være, at du skal have nye rør i undergrunden, at kloakken er blevet udskiftet, eller andet hvor der er godt behov for drænende materialer. Derudover beskytter det instalationerne. Et af de steder hvor flisesand oftest bliver anvendt, er dog under belægninger til eksempelvis fliser, som mellemlag mellem stabilgrus og belægningen. Således får du et stabilt underlag, hvor du nemt kan komme til at lægge dine fliser eller småsten.

Så meget flisesand har du brug for

Det kan være svært at beregne helt præcist hvor meget flisesand du skal bruge på dine udendørsarealer og mest af alt kommer det også an på hvad formålet helt præcist er. For er det som underlag til nye fliser på terrassen eller er det til de store herregårdssten i indkørslen? Skal du blot gå rundt på dine fliser med egen kropsvægt, så er der ikke brug for helt ligeså meget flisesand. Her anbefales det, at der lægges et lag på 3-5 centimeter. Er der tale om belægning til indkørslen, så er der her et større pres med hensyn til vægten. Her skal du regne med, at der skal anvendes omkring 20 centimeter flisesand. Er området et sted hvor det regner meget, så læg heller lidt ekstra, så du får et godt drænet underlag.