Den perfekte Valentinsgave

Valentine er en forholdsvis ny tradition blandt danskerne. Den amerikanske kærlighedsfest er for nogle lidt for kvalmende, hvorimod andre elsker at dyrke kærligheden. For kærlighed er, hvad det hele handler om.

 

Det er også dagen, hvor du som mand skal give en valentinsdagsgave til hende du går og bruger dit liv med. Måske er det, det der slår gnister mellem jer og tænder gamle flammer.

 

Mange fnyser over tanken om, at det skulle være en gave, der får gnisterne til at sprænge på ny. For dem er tanken om at et stykke chokolade eller buket roser, en sølle trøst for et vaklende forhold. Men det handler om mere end den umiddelbare gave.

 

Særligt forhold

Når du køber julegaver til familien, er det typisk forbundet med stress og pligtfølelse. En lang liste af gaver, der skal hakkes af en liste, så alle får en gave. Det er en helt anden situation med din partner på valentinsdag.

 

Her skal du kun finde én gave. En gave der fortæller hende, at du kender og har tænkt på hende. En god gave kræver nemlig, at du dykker dybt i dig selv, for at finde en ordentlig gave. Og det er præcis det gaven er et udtryk for: at du stadig tænker på hende.

 

Du elsker muligvis mange personer i dit liv, på en måde eller anden, men det er kun din partner, du er forelsket i.

 

Gaven

Den perfekte gave er altså svær at pege på, da det svinger fra person til person. Overordnet kan det siges, at alle gode gaver, bør være nogen der kan pakkes op til glæde for modtageren. Der sker noget i os, når vi ser en gave med bånd og papir. Det er en hemmelighed vi skal arbejde os ind, mens hjernen gætter, hvad det er.