Til dig der drømmer om en ny sportsvogn

Drømmer du om en ny bil, men ganske vist ikke en af af de helt almindelige biler, de fleste mennesker kører rundt i? Overvejer du en mclaren, så får du foruden en lækker og opsigtsvækkende bil, også en bil der er hurtig – meget hurtig.

 

McLaren er nemlig biler med fart. De er bygget aerodynamiske, hvilket vil sige at de er meget lave, og det betyder at de kan nå op på en meget høj hastighed, på meget kort tid. 

 

Her er de 5 hurtigste McLaren biler

Når det kommer til biler fra McLaren, finder der især 5 modeller, der i høj grad er værd at nævne. Den ene er McLaren 720S, der har en tophastighed på intet mindre end 212 mph. Vil du op i fart meget hurtigt, så er denne bil et godt valg, da den kan nå en hastighed på 100 km/t på kun 2,9 sekunder. 

 

Den anden model er 720 S Spider, hvor startprisen var intet mindre end $ 300000!

 

McLaren P1 2013 er den tredje hurtigste bil, brandet nogensinde har skabt. Her er tophastigheden 217 mph, og takket være et hydraulisk fjedersystem, sænker bilen sig op til 50 mm, når den er i racing-tilstand. 

 

Den fjerde bil er McLaren F1995 LM. Denne model er den hidtil næsthurtigste, og med en tophastighed på 225 km/t og 671 hestekræfter er denne en bil ikke en bil du behøver at vente længe på. 

 

Den femte og sidste model fra McLaren, der også hører til de hurtigste biler er F1 1994. Denne bil er absolut den hurtigste bil McLaren nogensinde har lavet. Vil du kende til prisen på denne luksuriøse sportsvogn, så går den ikke for under $ 19 millioner!